Πια είναι η εταιρεία pit bull shoes, τι κάνει και γιατί να την επιλέξετε.


Η εταιρία Καναβού Σοφία με διακριτικό τίτλο pit-bull παπούτσια δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο του υποδήματος από το 2006.
Διαθέτει δική της μονάδα ελληνικής κατασκευής υποδημάτων σε χώρο 1500τμ στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης όπου θα βρείτε και εκθεσιακό χώρο για να δείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας. Στελεχώνεται από νέους ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο του υποδήματος με στόχο να διαφοροποιηθεί στην αγορά με ποιότητα και προσιτές τιμές. Μέσα από την πολύχρονη πορεία και τη συνεπεία με την οποία απευθύνεται στον πελάτη, έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του. Έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως προορισμός για την εύρεση ποιοτικών υποδημάτων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του καταναλωτή.
Είμαστε κοντά σας και πάντα με την πολύτιμη βοήθεια σας θα βελτιωνόμαστε.
ΚΑΝΑΒΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ''SHOESCLUB''
ΛΙΑΝΙΚΟ & ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ
& ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ
ΕΔΡΑ ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  2394-052-135

Στα 2 διαφορετικά ηλεκτρονικά μας καταστήματα pit-bull.gr και shoesclub.gr μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία υποδημάτων.
Γιατί έχουμε 2 διαφορετικά ηλεκτρονικά καταστήματα?
Το shoesclub.gr είναι το 1ο μας eshop όπου μπορείτε να βρείτε οικονομικά υποδήματα, και δερμάτινα Ελληνικής κατασκευής μαζί.
Το pit-bull.gr είναι το 2ο μας eshop που απευθύνεται καθαρά στους πελάτες οι οποίοι γνωρίζουν τα προϊόντα μας και επιθυμούν να επιλέγουν ποιοτικά και Ελληνικά, καθώς επίσης και σε πελάτες που δεν έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα μας αλλά αποζητούν την ποιότητα από Ελληνικά χέρια στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς καθώς αγοράζετε απευθείας από το εργοστάσιο σχεδόν σε τιμές χονδρικής.
Η pit-bull shoes είναι ένα Ελληνικό εργοστάσιο κατασκευής υποδημάτων με μεγάλες δυνατότητες, προσφέρουμε ακόμη και customized παπούτσια, για πελάτες που ήδη γνωρίζουν τις φόρμες των υποδημάτων μας και επιθυμούν να τους κατασκευάσουμε ένα προϊόν καθαρά δικής τους αρεσκείας με δικής τους επιλογής χρώματα δερμάτων, κορδονιών, σόλας κ.α 
Στην pit bull shoes όλα είναι εφικτά κατόπιν συνεννόησης μαζί μας μπορούμε να κατασκευάσουμε το προϊόν που εσείς επιθυμείτε.
Οι προδιαγραφές που προσφέρουμε είναι:
  1. Υλικό Κατασκευής Εξωτερικά : Γνήσια ανθεκτικά δέρματα αρίστης ποιότητας. 
  2. Υλικό Κατασκευής Εσωτερικά : Αντιμυκητιακή και υποαλλεργική φόδρα ή γνήσιο δέρμα φόδρα αναλόγως το ύφος του παπουτσιού. 
  3. Υλικό Κατασκευής Σόλας : Τα υλικά της σόλας διαφέρουν ανάλογα με το σχέδιο. Συνήθως επιλέγουμε κρεπ αντιολισθητικές σόλες για τα casual και κρεπ ή καουτσούκ αντιολισθητικές τακουνάτες σόλες για τα αμπιγιέ το 80% των σχεδίων μας είναι με ραμμένη σόλα, προσφέροντας σας επιπλέον ανθεκτικότητα χωρίς να κινδυνεύεται από τα ανεπιθύμητα ξεκολλήματα.
  4. Υλικό Κατασκευής εσωτερικού πάτου : Αφρώδες ανατομικό υλικό τύπου memory foam, δεν ξεφουσκώνουν ούτε λιώνουν με την πάροδο του χρόνου.
  5. Χώρα κατασκευής : Η Pit-bull shoes κατασκευάζει τα υποδήματα της εξ'ολοκλήρου από το α έως το ω στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ μερικά από τα ανδρικά είδη υποδημάτων που εξειδικευόμαστε.
Όλα τα προϊόντα pit-bull αποστέλλονται Δωρεάν και έχετε δικαίωμα δωρεάν στην πρώτη σας αλλαγή.
  1. Ανδρικά Casual Παπούτσια : Βρείτε τα εδώ : https://www.shoesclub.gr/E21B8198.limitproducts.el.aspx?category=89B26662
















  2. Ανδρικά Μοκασίνια / Loafer Βρείτε τα εδώ : https://www.shoesclub.gr/E21B8198.limitproducts.el.aspx?category=ED0D7F03




















  3.  Ανδρικά αμπιγιέ παπούτσια | Ανδρικά Σκαρπίνια : Βρείτε τα εδώ : https://www.shoesclub.gr 



















  4.  Ανδρικά Μποτάκια Χειμωνιάτικα και Καλοκαιρινά Δείτε εδώ : https://www.shoesclub.gr/%CE%B1%CE  




























Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία :
Email : info@shoesclub.gr
Τηλέφωνα : 2394113110 / 2394113524
Facebook page : https://www.facebook.com/shoesclub.pitbull/

Σχόλια

  1. Για πρώτη φορά που έκανα μια αγορά ενός ζευγαριού παπούτσια και τα φόρεσα χωρίς καμία δυσκολία!
    Δυσκολευομουν να βρω παπούτσια λόγο ενός προβληματος στα πόδια μου και αρκετές φορές αγόραζα,τα φορούσα δυο-τρεις φορές και τα έδινα η τα έχω μέχρι να βρω κάποιον που να του κάνουν.
    Δεν γνωρίζω τον λόγο που για πρώτη φορά ( λες και μου είχαν πάρει μέτρα ) φόρεσα και η ικανοποίηση και η χαρα που νιώθω τώρα με κάνει να γράψω και να πω δημόσια στην επιχείρηση μέσο της κ Σοφίας για την εξυπηρέτηση και την ποιότητα που διακρίνω στα παπούτσια που αγόρασα.
    Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου