ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ? ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!

ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ? ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!

1.Φορέστε τα καινούργια σας παπούτσια για λίγη ώρα κάθε μέρα. Αν σας σφίγγουν πάρα πολύ, προσπαθήστε να τα φορέστε με νωπές κάλτσες , έτσι τα παπούτσια θα μαλακώσουν αρκετά και θα ανοίξουν κατά μισό νούμερο.
2. Ένας τρόπος για να μεγαλώσει το νούμερο στις γόβες ή peep toe είναι να χρησιμοποιήσετε πάγο. Πάρτε δυο σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς, γεμίστε τα με νερό μέχρι τη μέση και τοποθετήστε τα μέσα στις γόβες (με το νερό να μπαίνει μέσα στη γόβα), αν οι γόβες είναι peep toe, τραβήξτε το σακουλάκι έξω από το άνοιγμα (μαζί με λίγη ποσότητα νερού). Βάλτε τις γόβες στην κατάψυξη για μερικές ώρες μέχρι το νερό να γίνει πάγος. Στη συνέχεια αφήστε τις γόβες σε θερμοκρασία δωματίου (να λιώσει ο πάγος) και βγάλτε τα σακουλάκια. Η τεχνική αυτή βοηθάει να ανοίξετε τις δερμάτινες γόβες περίπου μισό νούμερο, στις γόβες από δερματίνη θα χρειαστεί να κάνετε 2-3 απόπειρες.
3. Ακόμα και μια πατάτα μπορεί να μεγαλώσει το νούμερο του παπουτσιού. Ξεφλουδίστε μια πατάτα και τοποθετήστε τη μέσα στο παπούτσι (βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μεγάλη για να δημιουργήσει ένα εξόγκωμα). Αφήστε την πατάτα μέσα στο παπούτσι για μια νύχτα.
4. Για να μην ανησυχείτε μήπως γλιστρήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια, τρίψτε τον πάτο των παπουτσιών με ένα κομμάτι γυαλόχαρτο.
5. Αν λατρεύετε τα καλοκαιρινά ανοιχτά πέδιλα, τα flip flop και τις πλατφόρμες αλλά δεν μπορείτε να τα περπατήσετε γιατί τα πέλματα σας ιδρώνουν πολύ και γλιστράνε, υπάρχουν ειδικά υφασμάτινα, αυτοκόλλητα πατάκια, που καλύπτουν ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια του παπουτσιού και όσο και να ιδρώσουν τα πέλματα δεν γλιστράνε.
Βρες ακόμη περισσότερα tips εδώ : https://goo.gl/gV5Gnj

Σχόλια